complex-boriki.com

За нас

Насладете се на престоя си

Комплекс Борики

Вашият планински дом!

Разположен на 1440 м. надморска височина в местността Кочорите, с.Стойките, обл.Смолян се намира само на 1300 м от лифт съоръженията на Ски център 2 – Малина,които отвеждат гостите на к.к. Пампорово до прекрасният връх Снежанка – началната точка за много от запалените почитатели на зимните спортове, а също така и на любителите на природата. А на 3000 м е лифт станцията изградена в с.Стойките, свързвана отново с пистите и съоръженията на връх Снежанка. 

Той е съвкупност от няколко къщи построени в традиционния за региона на Родопите архитектурен стил и приютяващи в себе си мезонети, студия, СПА център и бистро-механа. 

Къщите на комплекс Борики разполагат с 56 редовни легла, които са разпределени в 7 апартамента с две спални, 1 апартамент с три спални, 5 студиа и 2 VIP апартамента обзаведени с идеята за домашен уют в планината. Красивата гледка, която се разкрива от комплекса към потълите в борови и смърчови гори родопски хълмове, допълва усещането за комфорт и уют. В бистро-механа „Борики” могат да се опитат традиционни български ястия и местни специалитети съчетани с отлични вина и напитки. 

А омайващият огън от камината в механата ще откъсне и най-големите работохолици от напрегнатото ежедневие. Релаксирайте в нашата СПА зона. Потопете се в приятната вода на луксозно джакузи с цветна терапия под звуците на приятна музика. 

Дайте здраве на тялото и душата си в Руската парна баня – затоплете се в парната баня и се изпълнете с енергия в леденият басейн. На разположение на гостите на комплекс „Борики“ е и безплатен Wi-Fi интернет, сателитна телевизия, безплатен паркинг и барбекю.  В комплекса 

Вие сте добре дошли и с Вашият домашен любимец, за да бъде почивката Ви завършена Разстоянието от гр.София до комплекс Борики през гр.Пловдив е около 230 км., а през Пазарджик и Девин е на 225 км. Разстоянието от Пловдив е 81 км, а от Бургас 305 км.

complex-boriki.com

Свържете се с нас