complex-boriki.com

Нашите помещения

Спокойният район, в който е разположен комплекс Борики, Пампорово предоставя възможността за пълноценна почивка. Свежият въздух от бориките, тишината на планината и невероятната гледка са само началото на една мечтана почивка. Това, което гарантира, че почивката Ви ще бъде незабравима и пълноценна са нашите апартаменти и студия.

При нас Вие няма да влезете в обикновено хотелско помещение! При нас Вие ще влезете във Вашият планински дом в Пампорово! Внимателно обмисленото разпределение в стаите, удобните и комфортни мебели, както и умело подбраните детайли във всяка наша стая ще Ви накарат да се почувствате като у дома си. Ние Ви предлагаме 15 помещения за настаняване с максимален капацитет от 69 легла. В зависимост от своята големина (45-135кв.м.) и типа на обзавеждането те са разделени в различни категории студио Стандарт и Комфорт, апартамент Стандарт с две спални, апартамент Комфорт с две и три спални, апартамент Делукс с две спални и парна баня.

1
Студио Комфорт
Студио Комфорт представлява просторно помещение с обособен кът за спане с голямо двойно легло, санитарен възел и кухненски бокс.
от 188 BGN / на нощ
1
Студио Стандарт
Стандартно студио е единична стая за до 3-ма възрастни, стандартна всекидневна зона и самостоятелна баня.
от 178 BGN / на нощ
1
Апартамент Комфорт с три спални
Огромен апартамент за до 7 души и разполага с 3 спални, 2 бани, кухненски бокс и голяма всекидневна с камина.
от 563 BGN / на нощ
1
Апартамент Комфорт с две спални
Този уютен обзаведен апартамент разполага с две спални, кухненски бокс, самостоятелна баня и голяма всекидневна с камина.
от 375 BGN / на нощ
1
Апартамент Делукс с две спални
Луксозно обзаведен апартамент със самостоятелна парна баня, разкошен хол, 2 спални и 2 отделни бани.
от 455 BGN / на нощ
1
Апартамент Стандарт с две спални
Този апартамент е 115 кв.м. и разполага с две отделни спални, хол с камина и две отделни бани.
 
от 355 BGN / на нощ